detras_del_vent

06.11.2021

REPTE SOLIDARI CONTRA EL CÀNCER

Córrer detràs del vent neix rere la idea d'aconseguir recaptar fons per la lluita contra el Càncer. Els organitzadors han contat amb la Lliga contra el Càncer de Terres de l'Ebre i Tarragona, entitat referent en ajuda oncològica, que té com a objectiu promocionar la investigació i la prevenció del càncer així com donar suport al malalt oncològic.


L'objectiu? Arribar a una xifra esperada d'uns 6000€ aproximadament durant tot el mes de novembre, gràcies a la participació dels diferents patrocinadors, col·laboració dels participants i venda dels productes solidaris. L'aposta esportiva escollida per l'organització, en forma de repte esportiu, és tractar de sumar 6000m+ de desnivell positiu en menys de 12h.

El 6 de novembre de 2021, al Mas de Barberans, a partir de les 7.00h i fins les 19.00h, tots els participants faran la seva aportació lluint la camiseta, bossa i polsera solidària.


7:00 H, 12.00h i 16.00h seran les hores a les que es sortirà en grup des de l'antic camp de futbol del Mas de Barberans. La primera volta, d'uns 30kms amb 2000m+ es completarà passant per l'àrea recreativa de la Vall i Casetes Velles, la segona i la tercera tindran una distància de 18kms amb 1300m+, corresponents al recorregut de la Cursa de l'Airosa. El corredor Aitor Tomàs serà el que tractarà de fer les 3 voltes per completar els 6000m+, intentant batre el seu rècord de distància i desnivell.

El dia 7 de novembre es realitzaran les caminades populars per a diferents nivells, amb avituallament a l'arribada.

Com es pot aportar? Comprant els productes solidaris (a diferents punts de venta durant tot el mes de novembre i fins esgotar existències), fent una inscripció per als diferents recorreguts o fent qualsevol donatiu a la Lliga contra el Càncer de Terres de l'Ebre i Tarragona. 


https://www.lligacontraelcancer.cat/cat/inscripcions-tpv/139/correr-detras-del-vent


https://www.lligacontraelcancer.cat/cat/inscripcions-tpv/139/correr-detras-del-vent

Destacar l'agraïment a totes les empreses i comerços implicats amb el repte. Créixer en aquests temps no és gens fàcil i tots vosaltres heu donat una gran empenta!