2022

Córrer detràs del vent, 26-11-2022

És un esdeveniment esportiu solidari, on mitjançant la col·laboració dels nostres patrocinadors, les inscripcions solidàries dels participants i aportacions de qualsevol persona, fomenten la recaptació de diners per combatre malalties... enguany? Les malalties cardiovasculars!

"El diumenge 18 de desembre La Marató dedicarà la 31a edició a les malalties cardiovasculars, la principal causa de mort als països desenvolupats i un dels problemes actuals de salut pública més rellevants.

Les malalties cardiovasculars, que inclouen les que afecten el cor i el sistema vascular artèries i venes són la principal causa de mort als països desenvolupats: segons dades de l'Organització Mundial de la Salut, van causar prop de 18 milions de morts el 2019, que representen el 32% del total de defuncions mundials. Aquestes xifres de mortalitat se sumen al seu caràcter crònic, fet que impacta directament sobre la qualitat de vida dels pacients i genera dependència, risc de complicacions i uns costos sanitaris i socioeconòmics molt elevats. Tot això les converteix en el principal problema actual de salut pública.

Hi ha moltes malalties que afecten la salut cardiovascular. Les més freqüents, entre d'altres, són la hipertensió arterial, l'arteriosclerosi, l'angina de pit, l'infart de miocardi, la insuficiència cardíaca i l'accident cerebrovascular o ictus."

https://www.ccma.cat/tv3/marato/

Per aquest motiu enguany, Córrer detràs del vent, farà el seu donatiu a la marató de TV3.

Al centre cívic del Mas de Barberans i a partir de les 7.30h començarà Córrer detràs del vent 2022! El preu solidari són 20€, que inclouran una motxilla i un coll de la marca sportHG d'edició exclusiva! A banda, el mateix dia hi haurà alguns obsequis i sortejos per part dels diferents patrocinadors.

Corredors@es de la volta llarga 2021
Corredors@es de la volta llarga 2021

La meta establida l'any passat, va ser acumular un desnivell de 6000m+ mitjançant diferents recorreguts, amb sortides circulars de rutes d'entre 30 i 10kms, a diferents hores de forma continuada per aconseguir 6000€. Enguany, podrem superar-nos en quant a donatius? La fita esportiva és completar, en diferents torns, 12 pujades a l'airosa (Mas de Barberans), on 6 es faran corrent i 6 caminant. Cada "UP-DOWN" té una distància d'aproximadament 10kms amb 710m+, on hi haurà un membre que pujarà la pedra groga. Els participants, poden escollir l'hora d'inici (anotar l'hora de fer inscripció) i el número total de pujades que es farà. No és una competició! Que la por es quedi a casa... pots afegir-te!

El “TeamTrail”, nens de l’escola del Mas de Barberans, fan una activitat extraescolar organitzada per EnduranceeTeam. Seran els responsables de pintar les pedres grogues i fer el dibuix representatiu del Mas, la cursa de l’Airosa i el repte solidari. Aquestes pedres grogues formaran una fita i a sobre hi haurà una bandera permanent!
El “TeamTrail”, nens de l’escola del Mas de Barberans, fan una activitat extraescolar organitzada per EnduranceeTeam. Seran els responsables de pintar les pedres grogues i fer el dibuix representatiu del Mas, la cursa de l’Airosa i el repte solidari. Aquestes pedres grogues formaran una fita i a sobre hi haurà una bandera permanent!

Córrer detràs del vent conta amb servei de vestuari, begudes i bocates a preus solidaris i orquestra com a cloenda! No pots fallar... t'esperem! Inscriu-te a continuació.

Pagament dels 20€ de forma presencial a EnduranceTeam o als responsables de l'esdeveniment (Jennifer Subirats i Aitor Tomàs) o 

Ingressant la quantitat de 20€ al ES33 0081 0088 1100 0280 5182 + enviar comprovant a 606104246 (Jennifer) 

INSCRIPCIÓ EDICIÓ 2022

Als comentaris, escollir alguna de les següents sortides, comunicant també si hi ha la idea de realitzar-ne varies.

Sortides Corrent;

7.30h; 8.45h; 11h; 13h; 15h; 17h

Sortides caminant;

8h; 9.30h; 11; 15h; 16h i 17h

Les sortides corrent, tindran un control a dalt i un control a la sortida, per saber que s'ha completat tot el recorregut, mentre que les sortides caminant, tindran un cap i una cua de voluntaris.